Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 0
Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 1
Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 2
Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 3
Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 4
Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W Nuotrauka 5

Profesinės Ems Nulio NEO RF Mašina 2024 EM Kūno Slim Raumenų Stimuliacija EMSZERO 6500W

  • Atsiliepimai (0)
€2 367.61

Spalva
Kiekis

Informacija

Mieli draugai, prašome atkreipti dėmesį, kad ši mašina turi sandėlius Jungtinės amerikos valstijos, Meksika ir Lenkija Ne muitinės, jokių mokesčių.

JAV atvykimo laikas: 3-7 dienas

Pristatymo laikas Meksikoje: 7-12 dienų

Nyderlandai,Lenkija:7-12 dienų

Europos sandėlyje atvykimo laikas: 7-12 dienų

Kanada,atvykimo laikas: 7 - 15days

Ką jūs galite rasti vietos sandėlį?Spustelėkite patikrinti, kaip žemiau

Pratimą, o Guli."

atsigulti 30 min = 5,5 valandos pratybų

Nori būti žavinga kreivė?

Neužtenka vien dėl riebalų mažinimo ir svorio!Yra daug būdų, kaip

prarasti svorio, tačiau ji yra lengvai atšoka, nes dauguma prarasti svorio ateina iš riebalų ir vandens, todėl tai gali būti tik išlaikyti trumpalaikį poveikį.Raumenys gali sudeginti daugiau kalorijų, kūno ir išvengti riebalų kaupimosi, kad raumenų stiprinimas yra būdas išlaikyti ilgalaikį poveikį

Emszero kūno skulpturālā mašina 4 rankena emszero nova neo rf ems raumenų stimuliatorius kūno skulptūra mszero mašina

Didelio Intensyvumo Dėmesio Elektromagnetinis aparatas yra neinvaziniai gydymo, elektromagnetinio procedūra, kuri gali pašalinti riebalų ląsteles ir įtempia raumenis jūsų abs ir užpakalis.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai gulėti ne savo dermatologo kabinete, gauti užsikabinęs su mašina, ir sėdėti ir atsipalaiduoti, kaip jis skleidžia elektromagnetinius impulsus, kad sustiprintų savo raumenų skaidulas ir deginti nereikalingus riebalus.Skamba per daug gerai kad būtų tiesa, tiesa?

Jis yra greitesnis ir veiksmingesnis, nei šiandien, intensyvios trumpalaikės svorio valdymo

Didelio Intensyvumo Daugiausia Elektromagnetinių yra revoliucinis kūno kontūrų mašina, skirta lavinti raumenų tonusą ir deginti riebalus per greitai, patogiai ir neinvaziniai raumenų gydymo procedūra.Tai saugus ir aukštųjų technologijų gydymas yra ideali padidinti raumenų tonusą tuo užsispyręs srityse, kurios yra holdingo jums atgal nuo pasiekti kūno tobulumo.

EMS raumenų stimuliatorius ir riebalų deginimas požiūrių yra naujos technologijos, kad niekas dar

Nepaisant to, kad raumenys sudaro apie 35% žmogaus kūno, daug skirtingų svorio terapijos rinkoje nėra skirta raumenų, bet tik riebalai.Be to, gerinant sėdmenų formos, nėra jokio gydymo, išskyrus įpurškimo ir chirurgija.

Tačiau Didelio Intensyvumo Daugiausia Elektromagnetinių su visiškai nauja technologija, kuri nebūtinai sutampa su kitų bendrovių vienu metu gali pasiekti raumenų ir riebalų.

Tai yra tik naujos kartos įrenginį, kuris naudoja saugiai ir efektyviai neinvaziniai gydymo.

EMS Kūno Skulpturālā Mašina Privalumas Overthrowing sąvoka įprastinio svorio prietaisą ir liposuction gydymas, šis metodas", " didėja raumenų, mažėja riebalų, "" ne invazinis gydymas vos per 30 minučių, o jūs miego.tokiu pat gydomąjį poveikį kaip 20,000 kartų pilvo raumenis.

Didelio Intensyvumo Dėmesio Elektromagnetinės energijos vienoje gydymo sukelia apie 20,000 raumenų susitraukimai, su didžiausias susitraukimas, kad spontaniškai raumenis, raumenys negali pasiekti (iki 7cm raumenų ).Be to, siekiant gauti aukštos klinikinių veiksmingumo, įvairių impulsų kombinacijų yra generuojami per gydymo, auginantiems tris dirgiklius.

Super-maksimalus raumenų susitraukimas yra sukurta, kad skatina greitą medžiagų apykaitos reakcijas į riebalų ląsteles, riebalų suskirstymas, pradedant, riebalų ląstelių, kurios buvo susiję su šio metabolizmo reakcijos.bus sukelti apoptozę.Šis mechanizmas padeda raumenų augimą ir padidina efektyvumą riebalų sunaikinimą.

Tik šį poveikį, Didelio Intensyvumo Dėmesio Elektromagnetinė energija yra selektyvus poveikis motorinių neuronų, todėl ne kenkia odai.Vargu ar skausminga ar daug laiko atimantis, 30 minučių gydymas yra lengva be tvarkaraštį, prieš ir po gydymo.

Elektromagnetinio lauko Didelio Intensyvumo Impulsinio Elektromagnetinio gali nukreipti motorinių nervų ląstelių ir generuoti veiksmo potencialą, kuris tiesiogiai stimuliuoja raumenų susitraukimas.Jis gali būti sakė, kad "tu gali naudotis gulint žemyn."

30 minutę gydymo kursą, raumenų sutartis 30000 kartų su aukšta dažnis ir intensyvumas, kuris negali būti pasiektas apskritai naudotis!Pagrindinis raumenų susitraukimo reikia daug energijos tiekimas, todėl riebalų ląstelių šalia raumenų, taip pat suvartoti, todėl gamtos apoptozę ir efektyvią riebalų mažinimo storis.

Raumenų judėjimas, kurį sukelia Didelio Intensyvumo Impulsinio Elektromagnetinio ne tik neturi pažeisti kitų sąnarių ar kaulų kūno, bet taip pat veiksmingai stiprina pilvo ar šlaunies raumenis, padidinti skaičių ir apimtį, raumenų skaidulų: ne tik todėl, kad kūno linijos ryškesni, "undinė linijos", " vest linija "yra daugiau nei akivaizdi.

Medicinos tyrimai rodo, kad po vieną gydymo kursą, jis gali veiksmingai padidinti 16% raumenų ir sumažinti 19% riebalų, tuo pačiu metu.

Naudotis pilvo raumenis, formuojančius vest linija/ vykdančios klubo raumenis, sukurti persikų klubai/ vykdančios įstrižai pilvo raumenis, ir formuojant mermaid linijos.

Gerinti pilvo raumenis, kurie tapo laisvi, nes rectus abdominis, ir formuojant liemenė linija.Tai ypač tinka motinoms, kurie yra padidėjusi pilvo apimtis, ir prarasti pilvo dėl rectus abdominis atskyrimas po gimdymo.

Norėdami suaktyvinti kolageno regeneraciją, apatinių dubens raumenų audinio, priveržkite laisvesnė dubens raumenys, išspręsti šlapimo infiltracija ir šlapimo nelaikymas, ir netiesiogiai pasiekti poveikį sugriežtinti makšties.

Naudotis stiprina pagrindinius raumenis, įskaitant abdominasl iš pagrindinių core (rectus abdominis, išorės įstrižai, vidaus įstrižai, skersai abdominis) ir gluteus sentencija mus nedidelis branduolys.Pagrindinės raumenų grupės gali apsaugoti stuburą, išlaikyti liemens stabilumą, išlaikyti teisingą laikyseną, pagerinti sportininko gebėjimą ir sumažinti žalos tikimybė, teikti struktūrinę paramą į visą kūną, ir sukurti jauną kūną.

Savybės

Savybės

Sku: f132842

  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Riebalų mažinimo: emszero grožio salonas parduotuvė
  • Maitinimo tipas: Baterija, Elektrinis
  • Kūno Lieknėjimą: emszero profesinės
  • Riebalų deginimas: emszero 14 tesla
  • Kūno Kontūrų: emszero neo rf mašina 2023
  • raumenų kurti: emszero rf 5 rankena
  • sėdmenų pakėlimas: emszero neo
  • Sertifikavimo: CE
  • raumenų stimulatation: emszero 6000w
  • svorio: profesinės emszero
  • riebalų šalinimas: emszero nešiojamų
  • kūno Shapping massager: emszero neo tesla
  • Maitinimo Tipas!: Elektrinis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija, Žemyninė Kinija, Wainland Kinija
  • Naudoti: bikini, bikini, ĮSTAIGA, Veidas, Pažastų, bikini
  • kūno skulpturālā: emszero mašina
  • Prekės Pavadinimas: emsslim neo
  • Odos Tighting: ems mmuscle stimuliatorius emsze
  • ltem Tipas: Epiliatorius

Jūsų Įvertinimas

Palikite Atsakymą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Susiję produktai
Pardavimas
€10.38 €17.30

9x už ecovacs oro gaiviklis ecovacs deebot t9 max t9 galia t9 aivi kvepalų dezodorantas kapsulė reikmenys d kvepalų kapsulės ecovacs t9 max t9 galia t9 aivi kvepalų oro gaiviklis ilgalaikį švieži spalva:rožinė+žydra+mėlyna medžiaga:plastikas dydis:2.7 x 3.3 cm pakuotės turinys: 9 x aromaterapija priedai tik pirmiau paketo turinį,

Pardavimas
€12.28 €29.95

nešiojamų dantų vandens flosser žodžiu, irrigator usb įkrovimo vandens siūlas jet dantų pasirinkti 4 patarimai, 220ml burnos skalbimo mašina parametras: medžiaga: abs (korpusas ) + pc(vandens talpą) galia: 3,7 v / 5w vandens talpa: 220ml impulso dažnis: 1200 kartų / min vandens slėgio diapazonas: 30-110 vsi baterija: pakraunama

Pardavimas
€1.78 €2.41

4pcs/set plaukų clipper vadovas šukos barzda žoliapjovės šukos žoliapjovės galvute skustuvas šukos pakeitimo clipper peilis pjovimo rankovės 100% brand new ir aukštos kokybės. aukštos kokybės ir patvarus. spalvos ribą, šukos, mados ir stilingas. tinka profesionaliam ir namų naudojimui. pavadinimas: ribinės šukos elemento tipas: vadovas

Pardavimas
€2.06 €3.49

produkto pavadinimas: skustuvo pakeitimo folijos ekranas lengva įdiegti.švarus skustuvo prieš diegdami.prašome įsitikinkite, kad gerai savo skustuvu modelį.už modeliai: p40 p50 p60 p70 p80 p90 m30 m60 m60s m90 m90s 5608 5609 spalva: sidabrinė medžiaga: nerūdijantis plienas pakuotės turinys: 1 * razor ju 1 * skutimosi tik galva aukščiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.pastaba:

Naujas
€2.52

tinka: už braun 10b/20b lengva įdiegti. švarus skustuvo prieš diegdami. prašome įsitikinkite, kad gerai savo skustuvu modelį. spalva:juoda medžiaga: plastikas+metalas pakuotės turinys: 1 x skustuvas pakeitimo folija 1 x cutter blade tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. pastaba: šviesa,

Pardavimas
€19.81 €37.38

gryno vario varikliu,120w stipri galia. 4 in 1 funkcija, siurbimas, pūtimo, siurbimas, siurbimas+šepečiu.didelio tankio dizainas, nėra oro nutekėjimo, sandarinimo konstrukcija, jokių dulkių nuotėkio.lieti ventiliatoriaus mentės, visi varinė šerdis, protingas judėjimas, ilgalaikis absorbcijos nėra karšta.su įvairių siurbimo antgaliais, tinkantis įvairiems valymo poreikius, ilgai

Pardavimas
€17.56 €29.26

už roborock s8 pro ultra s8 s8+ pagrindinis šepetys šoninis šepetys hepa filtras robotas dulkių siurblys pakeitimo atsarginės dalys visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. šoninis

Pardavimas
€19.71 €21.42

produkto pristatymas: 1.šis pakeitimas teptuku galvos, suderinamas su soocas x3/x3u/x5 sonic elektrinis dantų šepetėlis 2.kiekvienas paketas yra nepriklausomai uždaromos supakuota. 3.foodgrade dupont šerių , patogiai giliai valyti dantis. 4.vario laisva/ne metalo šiltas pastaba: jei nesate tikri, ar jūsų dantų šepetėlis tinka mūsų teptuku vadovai,prašome

Pardavimas
€8.41 €13.35

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! šis pakeitimas teptuku galvos, suderinamas su oclean x/ x pro/ z1/ f1/ vienas/ oro 2 /se sonic elektrinis

Pardavimas
€21.83 €31.19

sveiki draugas, sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!! šoninis šepetys gali eiti giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų hepa filtras yra pagaminti iš didelio stiprio aplinkai draugiškas medžiagas, kurios gali blokuoti daugumos dulkių žemyn 0,3 mikrometro.filtras gali išlaikyti valymo veiklos šlavėjas, tuo pačiu sumažinant

Pardavimas
€5.16 €6.06

tinka vienai ašmenys qp2530 qp2520 kelionės razor talpinimo eva razor maišelį, praktinių design.net maišelis dizainas, patogus laikyti mažų dalykų, išskirtinį technologija.klasikinis užtrauktukas lengvai atidaryti ir uždaryti.jis yra pagamintas iš specialios medžiagos ir atsparumas smūgiams.jis gali geriau apsaugoti skustuvas.įdėti skustuvas į maišą, net jei maišas nukrenta

Pardavimas
€10.03 €13.55

savybės: ateiti su įkrovimo bazė, kuri ne tik gali nustatyti gerbėjas, bet taip pat leidžia patogiau mokėti, todėl taip pat galite įdėti jį ant stalo, vėsinimo, ji gali dirbti, o įkrovimas per daug. galia banko rankena dizainas, įkraunamąją bateriją, ji gali būti naudinga partnerį, kai jums reikia pagalbos baterija, puikus kelionės ir kiti lauko activiites. priėmė

Naujas
€15.68

už xiaomi mijia 1c robotas dulkių siurblys priedų rinkinys sweeper teptuku pagalbinė roller hepa filtras pakeitimo atsarginės dalys laiku padės jūsų robotas dulkių siurblys išlaikyti gerus valymo rezultatus. kiekvienas rinkinys atsarginių dalių rekomenduojama naudoti šešis mėnesius, ir tada pakeisti naujas atsargines dalis. spalva: kaip parodyta paveikslėlyje medžiaga:

Pardavimas
€5.16 €9.38

[aukštos kokybės medžiagos], pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, skutimosi galvutė yra nuolatinė, veiksminga ir paprasta naudoti.tinka braun 3 serijos 301s 310s 320s 330s 340s 360s 380s 3000s 3020s 3040s 3080s 350cc 370cc 390cc 3050cc 3090cc ir kt.punktualus pakeitimo: skusti galva, turėtų būti keičiami kas aštuoniolika mėnesių.geriau skustis: pakeiskite savo skustuvo galvutė

Pardavimas
€4.15 €6.19

pakeitimo skustuvo galvutė razor cutter galvos skutimosi reikmenys hq8 pt710 pt715 pt720 pt721 pt722 pt724 pakeitimo vadovai norelco skustuvai su dvigubo ašmenimis tikslumo pjovimo sistema. dvigubas peilis tikslumo pjovimo sistemos: pirmasis peilis keltuvai, antra ašmenys pjauna maksimaliai patogiai uždaryti skutimosi. rekomenduoju pakeisti hq8 vadovai kas 12 mėnesių. taikomas

Pardavimas
€29.42 €49.03

[suderinama modelių]puikus roborock s7 maxv ultra s7 pro ultra s7 maxv plius robotas dulkių siurbliai.pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, nekenksmingas aplinkai medžiagų, minkštas ir patvarus naudoti. [priedais rinkinys]pagrindinis šepetys ir šoniniai šepečiai yra lengva pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles iš kampų ir briaunų veiksmingai.ypač savo plaukus ir

Pardavimas
€8.32 €13.87

tinka dyson v8 v10 v12 sv10 sv12 sv20 priedai dulkių siurblys tiesiogine pavara įsiurbimo galvos jungties dangtelis plokštė už dyson v8 v10 v12 sv10 sv12 sv20 priedai dulkių siurblys tiesiogine pavara įsiurbimo galvos jungties dangtelis plokštė spalva:juoda medžiaga:plastikas dydis:5.8 x 5.8 cm pakuotės turinys: 2 x dengiamoji plokštė 2

Pardavimas
€2.00 €2.59

lengva įdiegti.švarus skustuvo prieš diegdami. suderinama su: modelis: 1 110 120 130, 130s-1 & 815 tipas 5683. modelis: 130s-1, 140, 150, 150s-1 & 835 tipas 5682, 5684. modelis: 140, 150 & 150s-1 tipo 5685 stilius:b spalva:juoda+sidabrinė medžiaga:metalas dydis:6cm pakuotės turinys: 1 * skustuvas ju 1 * pjovimo galva tik

Naujas
€276.09

karšto pardavimo produktas aprašymas specifikacija pavadinimas fasciometer garantinis laikotarpis 3 metai dydis 25*18*12cm įtampa, galia 110-220v/50-60hz svoris 2.7 kg prek.kod 1 pakavimas ir pristatymas standartas eksporto carton atveju paketas su putų viduje apsaugoti.

Pardavimas
€10.12 €20.23

ir aukštos kokybės tvirto plastiko medžiagos, kuri padeda išlaikyti jūsų mašina kietas liesti naudojimo metu.spalvingas kamufliažas dizaino dangtis gali pagerinti išvaizdą ir pridėti asmenybė savo plaukų clipper.išskirtinį išvaizdą, stiprinti stabilumą ir ne paviršiaus, kai nenaudojamas.lengva ir paprasta išardyti ir įdiegti, praktiška ir naudinga.geras ir puikus plaukų cutter

Pardavimas
€35.97 €37.86

profesionali plaukų džiovintuvas stiprus vėjas dyson stiliaus viršgarsinio džiovintuvas elektros neigiamų jonų džiovintuvas 2000w, galingas įtampa: europos standartas (220v/60hz) didžiosios britanijos standartą (240v/60hz) galia: jav standarto 1800 w; euro 2000 w linijos ilgis: 250 metrų pakuotės dydis: 29 * 18.5 * 9 cm pakuotės svoris: 1.1 kg produkto

Naujas
€25.91

pagrindinis šepetys pusėje filtras šepetys mop už xiaomi mijia 1c stytj01zhm robotas dulkių siurblys, dalys, priedai 100% brand new ir aukštos kokybės pakaitinio telefono priedų rinkinys gali puikiai pritaikyti savo dulkių siurbliu, nes tai yra tas pats kaip dalys, galite ją lengvai įdiegti filtro teigia, valymo veiklos, robotas tuo pačiu sumažinant prasiskverbti