Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra
Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra
Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra
Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra
Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra
Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra

Automobilių Sėdynės Padengti Oda Toyota Yaris Venza Tundra " Sequoia ECHO Auto Kėdutė, Apsauga, Mat Automobilio Interrior Priedai

  • Atsiliepimai (1)
€8.79 €17.57

Spalva
Kiekis

Informacija

Automobilių Sėdynės Padengti Oda, Universalus Tinka Daugumos Automobilių Apima Priekiniai Galiniai Auto Kėdutė, Apsaugos Optikos Kilimėlį, Pagalvėlę, Interjero Priedai

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Padengti;

Medžiaga: Dirbtinė Oda;

Tinkamas Automobilio modelį: Tinka 90% modelių (Prašome patikrinti automobilio modelį, pavadinimą, prieš užsakant)

Spalva: Juoda, Raudona/Kavos/Juoda/Oranžinė/Ruda/Mėlyna/Rožinė;

Produkto Savybės:

1.Universalus pritaikymas: oda automobilių sėdynės padengti tinka penkių vietų automobilis.Jei nesate tikri, ar ji tinka jūsų automobiliui, prašome patikrinti taikytinos modeliai išvardytų paveikslėlyje, arba susisiekite su klientų aptarnavimo patikrinti ;

2.Lengvas montavimas : montavimo paprastai gali būti užbaigtas per trumpą laiką lengvai,kurie nebus jums kainuoti daug laiko ir proto;

3.Premuim oda: paviršiaus sėdynės padengti, pagaminti iš aukštos kokybės odos.Odos paviršiuje yra geros trinčiai apsaugoti sėdynės nebūtų subraižyti iš pagrindinių, ir ji gali būti lengvai valomi apliejimo ji su šlapiuose rankšluosčiu.Medžiaga yra envirenment patogus ir patvarus ,kuris gali būti naudojamas ilgą laiką išsaugoti savo pinigus ir proctect žemę.

4.Saugus dizainas: kruopščiai paruošta projektavimo palieka pakankamai vietos, kad būtų suderinama su oro pagalvė , ir diržo sagtį gali būti veikiami.Yra du saugojimo kišenės ant galinės priekinės sėdynės dangtelis, skirtas saugiai laikyti daiktus.

5.Patogus ir prabangus: sėdynės padengti naudoja geras-touch odos ir aukštos kokybės kempinė, siekiant padidinti komfortą ir mažina vairuotojo nuovargį .Kruopščiai siuvimo ir nepakartojamos išvaizdos dizainas gali akimirksniu padidinti interjero dekoravimo poveikį.

Kaip Apmokėti?

1.Mes tiesiog priimti alipay dėl Fsk.lt, galite mokėti kredito krepšelį, tai ne problema.Kaip žinome,alipay suteikia galimybę siųsti mokėjimą, greitai ir saugiai internete.

Kaip pateikti?

Mes tik laivas elementą prie adresą Fsk.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei norite mums siųsti kitu adresu, prašome pakeisti teisingą adresą Fsk.lt prieš jums mokėti.

Apie Pareigas ir išmuitinimo Mokesčius

Kaip žinome,ir muito mokestis turi būti sumokėtas už kiekvienos prekes, jei prekės yra atidarytas ir patikrinta muitinės jūsų šalyje.Mūsų kaina neapima Muitų, pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš pateikdamas užsakymą.

Jei prekė grįžta mums dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius,mes negali siųsti jį jums dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tie mokesčiai.

Jei jūs norite mums padėti jums sumažinti muitų mokesčių, prašome susisiekti su mumis ir pasakykite mums, kiek vertę, turi būti pažymėti sąskaitoje faktūroje.tada mes bus daryti, kaip tai, ką sakė.

Kaip stebėti?

Mes siūlome laivybos numerį ir jums po to, kai mes išsiųsti elementą prie jūsų.jūs galite sekti šio siuntos numerį 3-5 darbo dienas Kinijoje Po svetainę.Jis sakė, kad mes turime išsiųsti šį elementą prie jūsų.Jūs taip pat galite sekti šio siuntos numerį Po svetainę iš savo šalies po to, kai šis straipsnis buvo išvežtas iš kinijos muitinės.Jei pastebėsite, kad jūs galite ne stebėti šį laivybos numerį post svetainėje savo šalies, gal pašte nebuvo įkelti laivybos informaciją į svetainę ar ji yra atidėtas įkelti,bet jis vis dar yra laivybos dabar.Nesijaudinkite, nieko.

Kaip grąžinti?

Mes priimame grąžinti šį daiktą, jeigu jums tai nepatinka, po to, kai jūs jį gauti.Tačiau jums reikia mokėti siuntimo išlaidų, kai jums siųsti jį atgal.Mūsų grąžinimo adresas yra parašyta Fsk.lt, todėl prašome siųsti elementą atgal į mūsų teisingą adresą.Jei jūs negalite rasti tai, prašome susisiekti su mumis,tada mes bus suteikti jums išsamią informaciją apie mūsų adresą.

Kaip grąžinti?

1.Mes grąžinsime VISĄ jūsų mokėjimas NĖRA PASITEISINIMAS, jei jūs negalite gauti šį elementą pabaigoje.

2.Mes grąžinsime VISĄ savo mokėjimo wiht NE pasiteisinimas, jei šis straipsnis yra pažeistas arba skaldyti laivybos procesą.

3.Mes grąžinsime VISĄ savo mokėjimo wiht JOKIŲ pasiteisinimų, jei šis punktas negali būti naudojami gerai, bet prašom paaiškinti, kodėl tai nėra naudojamas gerai foto ir video pirmas.

Kaip siųsti?

Jei nenorite, kad mums grąžinti savo mokėjimo, jūs galite užduoti mums išsiųsti naują, į jus vienu METU, tai ne problema.Mes džiaugiamės galėdami daryti, kol būsite patenkinti.

Jei sunku jums gauti USD mokėjimo iš užsienio,jūs galite užduoti mums piktintis nauja,tada mes suteiksime jums naują tracking numerį.Tai ne bėda.

Atsiliepimai

Gal galite mums duoti gerų atsiliepimų ir Visą 5 žvaigždučių apie apibūdinimas,pristatymo,bendravimo, jei jūs patenkinti.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis iš KARTO,mes pasistengsime atsakyti kaip galima greičiau po to, kai mes jį perskaityti.

Jei prekė yra pažeista,neveikia ir negali būti naudojami gerai,prašom susisiekti su mumis vienu METU, tada mes grąžinsime jūsų mokėjimo arba išsiųsti naują, jei norite.

Savybės

Savybės

Sku: f2223

  • Nustatyti Gabalas: 1
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • cubre asientos de coche: aksesuarai automobiliams
  • cobertura mor kos: automobilių sėdynės padengti
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Aukštis: 30cm
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • CN: Kinija
  • Automobilio įranga: Priedai automobilių
  • Medžiagos Tipas: Dirbtinė oda
  • automobilių sėdynės padengti: funda asientos para coche
  • automobilio priekinių sėdynių užvalkalai: accessoire voiture
  • Automobilių padengti: Automobilių Sėdynės Padengti Kilimėlis
  • atgal sėdynių užvalkalai: automobilių aksesuarų, interjero
  • duster sėdynės padengti: Transporto priemonės tiekimas
  • Auto Kėdutė raštas: Automobilių Sėdynės Padengti Oda
  • Automobilio Sėdynės Apsauga: automobilių sėdynių užvalkalai, pilnas komplektas
  • Mfg Serijos Numeris: Universalus Automobilių sėdynės padengti
  • Elemento Ilgio: 55cm
  • Elemento Plotis: 55cm
  • apima automobilių sėdynės: Automobilių Accesorries
  • Prekės Pavadinimas: muchkey
  • cubre asiento para coche: housse de apgulties universel
Pirkėjas
2023-11-07

Klaidinanti reklama ten pasirodo išleisti padengti ne tik banko akcentas


Jūsų Įvertinimas

Palikite Atsakymą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Susiję produktai
Pardavimas
€30.06 €44.20

pavarų perjungimo rankenėlę, tinka honda civic 2006-2011 m. dalies numeris: 54102-nss-a81 shift knob yra lengva įdiegti ir pašalinti, be pakeitimo reikia, patogu naudotis. ne tik šviesos svorio, auto ahift rankena yra patogi rankena, bet to, gali papuošti savo automobilį su unikaliu stiliumi. tai puiki antrinėje rinkoje pakeisti jūsų seną ar sulūžusi

Pardavimas
€9.35 €10.39

pastaba: 1 .prašome patvirtinti, kad jūsų automobilio raktas yra tas pats, kaip raktas į paveikslėlį. 2 .mano parduotuvėje turi visas išimtines klavišą atvejais visiems automobilių modeliams, jei jūs negalite rasti savo automobilį klavišą parduotuvėje, prašome susisiekti su manimi, kad patvirtintumėte. 3 .gavęs prekes, jei pastebėsite kokių nors problemų,

Naujas
€23.91

★ suderinama transporto priemonės: tinka chevrolet corvette c7 2014 m. 2015 m. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m. ★ prekės aprašymas: prekės pavadinimas: į terior centrinio valdymo pavarų perjungimo skydelis dekoratyvinis dangtelis apdaila, automobilių priedai, automobilių optikos automobilių apdaila, automobilių dalys būklė: 100% visiškai naujas (nebuvo

Pardavimas
€40.50 €80.99

savybės: tiesioginis pakaitalas padaliniui. plug-and-play, direct fit, lengvas montavimas. jokių surinkimo nereikia. aukštos kokybės elektrinių komponentų. pagerinta šilumos kriaukle ir įkrovimo galimybes. visi pristatyti produktai yra išbandytas. techniniai duomenys: medžiaga:metalas spalva:juoda oem numeris:

Pardavimas
€48.50 €78.22

surinkti produktai ir sekite parduotuvę gauti nemokamai popierinio rankšluosčio.turime kontaktai klientų aptarnavimas patvirtinti šios veiklos svarbu : dėl to, kad produktas gali būti antsvorio, tai gali būti siunčiami du paketus.jei produktas jums gautus yra neišsami, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo patvirtinti,ar nėra savavališkai pradėti ginčus

Pardavimas
€9.02 €12.89

automobilių prietaisų skydelis oro sąlygos išleidimo angos rėmo apdaila bmw 5 serijos g30 2018-2021 anglies pluošto apdailos, interjero lipdukas 100% naujas produktas pakuotė : 2 vnt medžiaga : anglies pluoštas spalva : anglies pluošto juodos spalvos kostiumą bmw 5 serijos g30 2018-2021 pastaba : mūsų prekės kostiumas už automobilio modelį pats, kaip mūsų nuotraukas rodyti.prašome

Naujas
€20.48

pateikti sekimo numerį aprašymas: produkto pavadinimas: automobilių priekiniai interjero vaizdo veidrodžio dangtelis medžiaga: abs anglies pluošto taikytinos modeliai: už jaguar xf xe xfl f-tempas modelio metai: 2016 2017 2018 pakuotė: 1 vnt/set ypatybė: 1.100% brand new. 2.aukštos kokybės garantija. 3.lengvas

Pardavimas
€11.78 €17.32

pagamintas iš aukštos kokybės abs plastiko dažų kepimo ir uv apdoroto paviršiaus lengvas montavimas su dvipuse juosta tuo atveju, jei jis nukristi, tiesiog pridėti šiek tiek plėvelę ir uždėkite dangtelį,tada jie dirbs puikiai suteikia aukštos klasės ir mados dekoro stilių, keisti įprastą interjero ir eksterjero dizaino automobilio ir pridėti unikalias

Pardavimas
€25.53 €41.85

visiškai naujas juodos spalvos galinis porankiai puodelio laikiklis. vietoj dėvėti vieną. jokių šviesą. dvi sėdimos vietos, kad du puodeliai vienu metu. anti-slydimo plokštės išlaikyti puodeliai vieta. techniniai duomenys: pavadinimas: galiniai puodelių laikikliai porankiai retrofit kit krova ant transporto priemonės: galinis gamyba

Pardavimas
€2.27 €4.56

savybės: 1. madingas ir gražus, didelis automobilių papuošimai. 2. įrengta kvapnios tablečių, kurios gali išgryninti orą automobilyje. 3. lengva įdiegti į automobilių oro išleidimo papuošti savo automobilį. 4. cute girl dizainas, mielas ir įdomus. 5. jis yra naudojamas atsigaivinti oro į automobilį ir padaryti aplinką automobilio viduje

Pardavimas
€4.98 €9.96

kulka taškų: 1. natūralių ingredientų: mėgaukitės raminantis aromatas, augalų ekstraktų, kurie yra saugūs ir nėra dirgina nosį.tai helovinas oro angos įrašą padarys jūsų automobilio kvapas, vėsioje ir švenčių. 2. sugeria kvapus automobilyje: sukurti baisu atmosferą, be nemalonių kvapų.mūsų helovinas oro angos įrašas yra natūralus tirpalas, veiksmingai

Pardavimas
€67.44 €134.88

aprašymas: 1.atnaujinti jūsų automobilio interjeras su mūsų aukštos kokybės automobilių kilimėliai.pagamintas iš tvirto kilimo medžiagos, šie kilimėliai gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.dėmesį į detales ir dizaino, kad jų idealus pasirinkimas automobilių savininkai, kurie vertė, tiek stiliaus ir funkcionalumo. 2.mūsų automobilių kilimėliai

Pardavimas
€2.26 €4.53

ypatybė: visiškai naujas ir aukštos kokybės specialiai sukurta lengvųjų automobilių, šias apima padės apsaugoti jūsų perjungimo rankena ir rankinio stabdžio gerai. papuošti automobilį pasirodymai, kad jūsų automobilis ypatingas ir unikalus neslidžios dangos konstrukcija lengva įdiegti,yra patogi rankena apsaugoti savo automobilį

Pardavimas
€2.05 €4.10

tai patikimas prietaisų skydelio laikiklis yra suprojektuoti, kad atlaikytų aukštą temperatūrą be kenkia jūsų automobilio interjero.savo saugių medžiagų leisti rankena nepaliekant jokių ženklų, užtikrinant prietaisų skydelyje lieka atrodo kaip naujas.tiesiog skalauti su švaraus vandens ir pakartotinai naudoti.tinka daugumos automobilių prietaisų. specifikacija: pavadinimas:

Pardavimas
€4.17 €4.39

atobabi anglies silikono automobilio raktas atveju vw volkswagen jetta golf 5 6 polo passat bora routan saveiro t2 t6 nuotolinio fob padengti maišelis maišelis funkcijos ir techniniai duomenys: 1. gamintojas: atobabi 2. medžiaga: silikonas 3. spalva: juoda 4. puikiai atitiktų rakto dydį ir su 1 gabalas, raktų žiedas. 5. paviršiaus klavišą

Pardavimas
€19.38 €38.76

būklė: 100% visiškai naujas lengva įdiegti ir jokių pakeitimų reikia,su lipnia juosta įmontuoti: tinka hyundai veloster 2011-2017 diegimo veiksmus 1. įsitikinkite, kad montavimo vieta yra gera. 2. imti produktų palyginimas ir rasti tinkamiausią montavimo vieta. 3. ašara-ne lipnios juostos, galite naudoti plaukų džiovintuvą ar karšto ginklą pašildymas juostos. 4. atidžiai nustatyti

Pardavimas
€8.77 €17.55

kulka taškų: 1. patvari apsauga: pagamintas iš aukštos kokybės pluošto oda, tai vairas dangtelis yra atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus ir lengvai valomas.ji saugo savo vairas nuo įbrėžimų, dėmių, ir nyksta, o pridedant jutiklinio elegancija jūsų automobilį. 2.geriau su šlapia danga: mūsų vairas padengti iškėlė tekstūras, kurios užtikrintų stabilią ir

Pardavimas
€13.84 €17.75

200pcs automobilio buferio sparnas 6mm skyle plastikiniai tvirtinimo kniedės 51717002953 už -bmw auto viduje dekoratyvinis išlaikyti įrašą šių kniedės tvirtinimo detalės yra pagamintos iš plastiko, tinka automobiliams. kniedės po slėgiui plečiasi kojų greitai ir nuolatinis tvirtinimas. plačiai naudojama automobilių sparnas, bamperis, durų ar kitų automobilių suface. šių

Pardavimas
€6.74 €9.62

pripildytas aukštos elastinga kempine, tai tinka įvairių modelių ir padės jums likti nuošalyje nuo juosmeninės stuburo dalies diskomfortas.featuring dvigubo anti-slip fiksuotas technologijas, tai nebus shift, kai persikėlė.neįvykdyti meistriškumo užtikrina patvarumą bei ilgalaikį vartojimą. mūsų ratai sėdynės pagalvėlės yra supakuota su aukštos elastinga kempinė suteikia

Pardavimas
€16.70 €17.57

【konstrukcijos aprašymas】visą plotis spausdinimas. [medžiagų aprašymas], pagamintas iš poliesterio audinio, medžiaga yra labai patogus ir elastingas, sumažinti žalą originalių automobilių sėdynės sukėlė avariją. 【produkto savybes】apsaugoti savo vidinį sėdynės nuo dulkių ir dėmių, apsaugoti naują sėdynės ar papuošti seną vietą.lengva įdiegti ir

Pardavimas
€52.07 €74.39

svarbu : dėl to, kad produktas gali būti antsvorio, tai gali būti siunčiami du paketus.jei produktas jums gautus yra neišsami, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo patvirtinti,ar nėra savavališkai pradėti ginčus ar neigiamų atsiliepimų, kaip tai paveiks mūsų po-garantinis aptarnavimas.jei turite kokių nors klausimų, būtinai kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą 1.mūsų