Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 0
Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 1
Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 2
Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 3
Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 4
Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400 Nuotrauka 5

Ultra-Kompaktiškas Phono Preamp Preamplifier Su RCA, 1/4Inch TRS Sąsajos Preamplificador Phono Preamp PP400

  • Atsiliepimai (4)
€5.41 €14.12

Spalva
Kiekis

Informacija

Funkcija

Kompaktiškas dydis phono preamp su metaliniu korpusu, nešiojamų ir patvarus.

Su dviem RCA(L & R) įėjimai, du RCA(L & R) išėjimus ir vieną 1/4inch TRS produkcija.

Perskaičiuojant phono signalo linija lygio signalą.

Itin mažai triukšmo garso našumą, siūlo puikią garso kokybę.

PP400 kompaktiškas phono preamplifier.Grotuvai yra žemo lygio signalus.Tačiau, dauguma garso vienetai gali tik proceso linijos lygio signalus.Tarp patefonu ir kitą audio blokas (maišytuvą, stiprintuvo, ar įrašymo įrenginio).Į "phono" preamplifier yra profesionalios kokybės phono preamplifier už patefonų.Skirtas konvertuoti phono signalo linija-lygio signalo

Specifikacija

Įvesties talpa/įvesties varža, 47kohms/120pF

Pelnas: 32dB

Išėjimo įtampa paprastai: 200mV/1kHz ne 5mV/1kHz

Triukšmo aukštas: 88dB (svertinę)

THD:

Pakuotė

1 X Patefonu Preamp

1 X Maitinimo Adapteris

Pastaba:

1.Mes ne pasiūlyti mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti.

2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prisijungti

ĮVESTIES jungtys:

Siųsti patefonu signalo PP400 , jums reikia RCA audio kabelis (stereo).Naudokite šį kabelio, kad galėtumėte prijungti:

kairėje išėjimo į ratas, į kairę informaciją apie PP400

teisę išėjimo į ratas į dešinę informaciją apie PP400

IŠVESTIES jungtys:

Norėdami naudoti šiuos RCA jungtys, jums reikia RCA audio kabelis (stereo).Naudokite šį garso

kabelio prijungimas:

kairėje išėjimo į PP400 į kairę įvesties dėl stiprintuvo,įrašymo vienetas, arba maišytuvu. (Dėl maišytuvas, naudoti CD arba Imtuvas, arba JUOSTOS įėjimo.)

teisę išėjimo į PP400 į dešinę įvesties dėl stiprintuvo,įrašymo vienetas, arba maišytuvu. (Dėl maišytuvas, naudoti CD arba Imtuvas, arba JUOSTOS įėjimo.)

Po pardavimo

Apie Siuntą:

1.Mes atsiųsime elementus per 4-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Apie Muitinės Pranešimas :

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

2.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Apie muitinės formalumus: šalyse, kad yra sunku praeiti per muitinę, pvz.: Brazilija, Čilė,Turkija, Argentina ir kt.Įsitikinkite, kad jūs turite galimybę pereiti muitinės.Mes ne pateikti grąžinti pinigus, jeigu pirkėjas negali eiti per muitinės ir Muitinės atima paketą.4.Jei jūsų vieta yra maža ,tada reikia mokėti 38usd .

Apie Grąžinimas:

1.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

2.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

3.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Apie Garantija Ir Techninė Priežiūra:

1.Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

2.Mes taip pat vienerius metus nemokamai išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

3.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Apie Atsiliepimą:

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Savybės

Phono Preamp, "phono" preamplifier preamps, "Phono" PP400 Preamplifier, "phono" preamplifier garso, "Phono" PP500 Preamplifier.

Savybės

Sku: f24054

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • 3 funkcija: Su dviem RCA(L & R) rezultatai
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: NE GALIA
  • Prekės Pavadinimas: USLION
  • 4 funkcija: Su viena 1/4inch TRS produkcija
  • Funkcija 6: Itin mažai triukšmo garso našumą
  • 2 funkcija: Su dviem RCA(L & R) įėjimai
  • Funkcija 5: Perskaičiuojant phono signalo lygio signalo linija
  • Pakuotė: No
  • Dydis: 102 x 22 x 65mm
  • Funkcija 1: Phono Preamp
  • Modelio Numeris: phono preamp preamplifier
  • Prisijungti lizdas: 1/4 colio
  • Funkcija 7: Siūlo puikią garso kokybę
  • Kanalai: 2 (2.0)
Pirkėjas
2023-10-16

JO GERAI


Pirkėjas
2023-09-23

JO GERAI


Pirkėjas
2023-10-18

gerai


Pirkėjas
2023-08-15

Lėtai atvykimas


Jūsų Įvertinimas

Palikite Atsakymą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Susiję produktai
Pardavimas
€3.33 €4.62

5v usb ultragarso purkštuvas vairuotojo lenta ir purkštukai lenta, maža vairuotojo įtampa, mažas energijos suvartojimas, mažos varžos, stabilų signalo, aukšto konversijos efektyvumą žiedas purkštukai, plokštė, artimųjų purškimo, 5um ultra-fine purškimo angos, 740 ultra tankus purškimo angos paviršiaus dulkinių kino priima anti-oksidacijos sidabro sluoksnį, kuris apsaugo dengimo

Pardavimas
€17.57 €35.15

savybės: ootdty sustiprina stiprumo vargo su šia antena rinkiniai!puikus prisijungimo priemones, pavyzdžiui, spektro analizatoriai ir generatoriai, ji veikia plačiu dažnių diapazonuose 10m-6ghz, užtikrinant patikimą veikimą. pagaminti iš metalo medžiagų, tai rinkiniai mažai funkcijų įterpties nuostoliai ir impedances atitikimo puikiai perdavimo.jos dc250v ir

Pardavimas
€32.43 €64.87

mieli draugai: kai gausite paketą, nesvarbu, kokios problemos, prašome susisiekti su manimi laiko, aš, be abejo, duos jums teisingą ir pagrįstą sprendimą. aukštos kokybės bevandenis gryno eterinio aliejaus aromaterapija mašina 1. medžiaga: stiklas + medžio masyvo stiklas: netoksiškas, bekvapis, gerai, blizgesys, saugi ir higieniška, geras atsparumas korozijai

Pardavimas
€12.70 €23.09

hdaypro 40cm 60cm 1/4 colių 6mm projektorius pakaba lubų laikiklis kameros sienos dlp led td90 yg420 projektoriaus montavimo laikiklio stovas kamera monopods 3kg kamera, lubų mount pajėgumą metalo sieninis laikiklis pakaba montavimo rinkinys, skirtas mini projektorius kamera! 1x monopods ceilling mount 4x šešiakampėmis varžtas 4x sienos kištukas įspėjimas: 1)

Pardavimas
€4.44 €7.80

tuya smart led lemputės šviesos 10w e27 b22 tuya kontrolės rgb+bmt spalvų led lempa dirba su alexa namų protingo gyvenimo aprašymas: 1.tuya lemputės yra patogiau prijungti nei tuya wifi lemputes ir gali būti prijungtas be interneto. 2.16 mln. spalvų koregavimas, 20 built-in dinaminiai režimai 3. spalvų pasirinkimas, laikas funkciją,mikrofono funkcija,

Pardavimas
€16.25 €32.51

smart dimeris modulis mini jungiklis 2 gaujos perjungti laiko smartlife/tuya programėlė balsas nuotolinio valdymo pultas su alexa namuose aprašymas: 1.šis pažangus tuya 3.0 dimeris modulis yra skirtas 3.0 protokolo specialiai, suderinama su tuya hub suvokti visumą susieti savo namus,tikrai geras pakeitimo nestabili -fi . 3.0 protokolas su mini dizaino, tinka es ir jk sienos

Pardavimas
€22.64 €36.52

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.geriausi linkėjimai! pavadinimas: 50w+50w stereo bluetooth skaitmeninis stiprintuvas valdyba modelis:xy-ap50l maitinimo

Pardavimas
€111.43 €227.41

tuya zigbee wifi šviesos jutiklis akių priežiūros tamsos šviesa smart apšvietos jutiklis smart home stebėjimo/sąsaja valdymas per tuya app gaminio dydis: 7.2*7.2*3.1 cm/2.83*2.83*1.22 cm pakuotės svoris: 0.12 kg/vnt bevielio protokolo: 2.4 g zigbee arba wifi, arba akies maitinimo įtampa: 5v-1a sąsajos tipas: tipas-c darbo temperatūra:

Pardavimas
€32.59 €45.26

pagrindiniai parametrai: cpu chipset allwinner h618 @1.5 ghz architektūros core arm a53 chipset gpu malis g31 mp2 ram 4 gb rom 32gb išorės saugojimo usb palaikomi įrenginiai programinė įranga os versija android 12 kalba multi-language vaizdo dekoderis: h265 main10@l5. 1 dekoderis iki 4k@60fps ar 6k@30 k / s vp9 profilis 2 dekoderis iki 6k @ 30 k / s avs2 jizhun 10bit dekoderis iki 4k @ 60fps 264

Naujas
€53.65

jei norite, kad kiti modeliai produktus, prašome susisiekti su mumis ir aš atsiųsime jums produktą, nuorodą galite pirkti whatsapp: + 86 19350856924 wechat: +86 19350856924 produkto aprašymas produkto pavadinimas smart wi-fi ip kamera app tuya rezoliucija vaizdo 3mp/5mp objektyvas 3.6 mm pakavimas ir pristatymas standartinis paketas: 1 x wi-fi

Pardavimas
€7.05 €10.07

1/2vnt tuya 15w wifi smart home lemputė, e27 rgb led lempos, šviesos srautą galima reguliuoti, su pažangaus gyvybės app, balso kontrolės namuose, alexa aprašymas: tipas: wifi smart led lemputės medžiaga: aviacijos aliuminio, plastiko lizdo tipas: e26/e27 galia: 9w9 life: >50000h app parsisiųsti: cozylife tinklas: 2.4 ghz -fi šviesos

Pardavimas
€182.83 €228.53

didelės raiškos usb tiesinei ccd tcd1304 integracijos laikas 1ms-100ms kolonėlė didelės raiškos usb tiesinei ccd matrica ccd lustas: toshiba tcd1304ap, pikselio dydis yra 8um × 200um, 3648 pikselių skaičiaus, o bangos atsako diapazonas yra 300nm~1100nm. skelbimo ėminių ėmimo dažnis: 125khz. skelbimo mėginių ėmimo gylis: 16bit. usb 2.0 sąsaja,

Pardavimas
€3.73 €6.32

nešiojamų kelionių tablečių dėžutės plastikinės talpyklos moistureproof tabletes cutter organizatorius didelės talpos pillboxes span>produkto dydis: 10*6*2.5 cm pakuotės dydis: 11*6.5*3cm produkto kategorija tablečių dėžutė medžiaga: plastikas konkrečios medžiaga: abs+ +nerūdijančio plieno ašmenys plastikiniai naują medžiagą, sudarė 100%

Pardavimas
€17.33 €22.51

būklė nauja tipas įtampos reguliatorius įtampa - skilimo standartas dažnio perjungimo standartas galia (w) standartą įtampa - išėjimo standartas srovės galia / kanalo standartas dažnio standartas programos buitinė technika akt tipas standartinė standartinis nuokrypis funkcija standartas įvesties

Pardavimas
€26.10 €38.96

[plug ir play]šis nešiojamas plug and play užfiksuoti kortelės nereikalauja jokių tvarkyklių diegimo arba išorinio maitinimo.galite sujungti savo telefoną, fotoaparatą ar tv set-top box, į savo kompiuterį arba mac lengvai filmuoti su šiuo video capture card.mažų ir nešiojamų, užfiksuoti kortelės suteikti jums su išskirtiniu perkeliamumo transliacijos gyventi ir dalintis savo gyvenimo,

Pardavimas
€25.31 €50.61

aprašymas ataskaitos elementą paketų sąrašo: 1 x mini tx3 1 x nuotolinio valdymo pultas 1 x hd data kabelis 1 x maitinimo šaltinis 1 x pakavimo dėžutė 1 x vartotojo vadovas renginiai procesorius:amlogic quad-core s905w arm cortex-a53 64 bitų cpu, iki 1.2 ghz gpu:penta-core arm mali-450 gpu,

Pardavimas
€4.10 €5.95

2 vnt 2,5 mm vyrų pc flash sync laidas varžtas užraktas sukelti studija šviesos produkto pavadinimas : pc flash sync laidas jungties tipas : 2.5 mm kištuką prie pc sync vyras bendras ilgis(ne ištemptas) : 31cm / 12.2 colių spalva : juoda, sidabro tonas išorės medžiaga : plastiko, metalo pakuotės turinys : 2 x pc flash sync laidas tik

Pardavimas
€19.54 €40.70

mūsų gaminys gali būti naudojamas kaip aromaterapijoje eterinis aliejus difuzoriaus, drėkintuvai difuzorius, liepsnos aromato difuzorius eterinis aliejus, liepsnos drėkintuvas, h2o oro drėkintuvas, aromato difuzorius, aromato difuzorius eterinis aliejus, aromato difuzorius drėkintuvas, aromaterapinis difuzorius, eterinių aliejų difuzorius, oro drėkintuvai difuzorius, oro drėkintuvai eterinio

Pardavimas
€22.81 €45.63

xiaomi wifi kartotuvas ac1200 wi-fi stiprintuvas, wifi extender stiprintuvo 2.4 g/5 ghz wi-fi signalo stiprintuvas ilgo nuotolio tinklo prieigos tašką, wifi kartotuvas yra padėti šių įtaisų su silpnas wifi signalas ne vietos kaip virtuvė, skalbimo kambarys, miegamasis kambarys, kiemas, garažas ir kt.nenaudokite palyginti wifi greitis su maršrutizatoriaus, tai būtų nenaudingas,

Pardavimas
€32.14 €64.27

šis ultragarsinis drėkintuvas su nuotolinio valdymo ir usb yra būtina turėti bet kurį namų ar biuro.šis eterinis aliejus difuzoriaus yra puikus papildymas drėgmės sausas oras, taip pat lašinant savo aplinka, malonus kvapai. drėkintuvai yra įrengta pažangių ultragarso technologija, kuri sukuria bauda rūkas, kuris gali efektyviai drėkina odą ir malšina sausumo į orą.į