6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 0
6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 1
6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 2
6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 3
6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 4
6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina Nuotrauka 5

6500W NEO EMSzero Nešiojamų Namų Naudojimo Svorio Ir EMS Raumenų Elektromagnetinio Skulptūra Mašina

  • Atsiliepimai (0)
€2 137.70 €2 298.60

Spalva
Kiekis

Informacija

Savybės ir Privalumai:

* Stato raumenų & Degina riebalus Kartu!

* Neinvazinis sėdmenų pakėlimo procedūra

* Tinka visiems - Ne anestezija - Ne chirurgija

* Tik 30 minučių kelio pėsčiomis vaikščioti tvarka

* Tik 4 sesija, reikia 2-3 dienų, išskyrus

* Jaučiasi intensyvios treniruotės

* Saugūs, be prastovų

* Momentinius rezultatus, bet bus geriau po dvi-keturias savaites

* 16% vidutiniškai padidėjo raumenų masė

* 19% vidutiniškai riebalų mažinimo

Modelio numeris EMS-1139B Funkciją, kūno formavimo /lieknėjimo /.Forma tobula figūra/Sumažinti celiulito/Odos sugriežtinimas įėjimo galia 110-220V /50-60Hz Išėjimo galingumas 6500W 7-14 Dažnis 100 hz ekrano dydis 8inch Paketo skrydžių atveju,

Darbo Principas:

Naudojant Aukštos Energijos Daugiausia Elektromagnetinių Bangų) technologija nuolat plėstis ir trauktis autologinės raumenis ir atlikti ekstremalių mokymo giliai pertvarkyti vidaus struktūrą, raumenų,kad yra augimas raumenų fibrils (raumenų plėtros) ir gaminti naujus baltymų grandines ir raumenų skaidulas (raumenų hiperplazija), taip, kad traukinio ir padidinti raumenų tankio ir tūrio.

100% ekstremalus raumenų susitraukimo technologija gali sukelti daug riebalų irimas,Riebalų rūgštys yra suskirstomi iš trigliceridų ir sukauptas riebalų ląstelėse.Koncentracijos riebalų rūgštys yra per didelis ,sukelia riebalų ląstelių apoptozę, kuris yra išskiriamas pagal normalias organizmo medžiagų apykaitą per kelias savaites.Todėl, slim grožio mašina gali sustiprinti ir padidinti raumenų, ir sumažinti riebalų ir tuo pačiu metu

Kaip veikia mūsų mašina veikia?

1. Sutelkto Elektromagnetinės energijos, pro drabužius ir odą į jūsų organizmą.

2. Kaip naudojimasis it skatina judesių nervus ir sužadina raumenų susitraukimas.

3. Ir jums bus feek kaip tai daro aukšto intensyvios treniruotės.

EMSSLIM NEO Elektromagnetinio Kūno Lieknėjimo Raumenų Skatina Riebalų Šalinimas, Kūno Lieknėjimo sukurti raumenų Mašina

Gerbiami klientai, produktai pristatomi mūsų parduotuvėje yra pagrįstas faktiniu pristatymo.Iki pristatymo, mes patvirtinti su jumis, ar produktai yra priimtinas, ir galutinis aiškinimas teisės priklauso mūsų parduotuvėje.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

1. Principas EMSzero raumenų:

Naudojant didelio intensyvumo dėmesio elektromagnetinio lauko technologijų, stimuliuoja nervus, autologinės raumenis ir toliau plėstis ir trauktis, atlikti ekstremalių mokymo, raumenys yra giliai rekonstruotos, myofibrils augti (raumenų plėtros), ir naujų kolageno grandines ir raumenų skaidulas (raumenys) yra sukurtas.hiperplazija), taip mokymą ir didinti raumenų tankio ir tūrio.

2. Dažnai užduodami klausimai apie EMSzero raumenų padidėjimas ir svorio:

1. Tendencija yra ne tik turi būti plonas, bet ir būti stilinga - prakaitas-nemokami sporto - EMSzero magnetinių bangų grožio magija sėdmenų.

2. Praeityje, tendencija svorio, daugiausia dėmesio skirta sumažinti riebalų ir łomotanie, ir kūno formos nebuvo dėmesio centre.Su transformacijos ir visuomenės siekti puikios kūno formos, visuomenė daugiau dėmesio skiria savo kūno forma, vietoj to, sutelkiant dėmesį tik riebalų nuostolių, ir svorio, ir įvairius metodus, įgyti raumenų cirkuliuoja Internete.Tačiau šiandieninėje visuomenėje, gyvenimo tempas yra greitas, ir šiuolaikinių žmonių gyvena užimtas gyvenimą.Dauguma žmonių neturi laiko pasinaudoti ir dietos bus pakenkti savo sveikatai.

3, kartais ir tos pačios svorio, kai kurie žmonės turi ypač gerą figūrą.Dėl tos pačios masės, riebalų ir raumenų kiekis riebalų yra tris kartus didesnis, nei raumenų!Taigi, skirtumas tarp plonas ir riebalai yra ne masės, o raumenų masė taip pat yra vienas iš svarbių daiktų, kad dominuoja puikus seksualus linija.

4. Daugelis žmonių naudoja naudotis prarasti svorio, bet aerobikos pratimų (pvz., veikia) ne mažiau kaip 30 minučių negali pasiekti poveikį numesti svorio.Nes pirmas 30 minučių daryti sunaudoja vandens ir cukraus organizme, jis pradės vartoti riebalų po 30 minučių.

5. Fizinių pratimų ir svorio turi turime išsamų planą, kuriuo siekiama užtikrinti du kartus rezultatą su puse pastangos, kad yra, tai trunka ne mažiau kaip 1-2 valandas.

Apibendrinant galima teigti, kad magnetiniai lieknėjimo poveikis yra labai gera, ir ji taip pat yra labai saugi ir sveika mūsų organizmui.Grožio prašytojų reikia, gali jį išbandyti.

DUK 1.Q;ar Yra koks nors šalutinis poveikis?A:su Magnetine technologija buvo maždaug dešimtmečius ir jo saugumas buvo įrodytas per dešimtis tyrimų.Tik audinių reaguoja į energijos yra motorinių neuronų, todėl ji neturi poveikio kitų audinių, įskaitant organus.2.Q:kokio rezultato galiu tikėtis?7 nepriklausoma, multi-center klinikinių tyrimų, nuosekliai rezultatai buvo užfiksuoti ir raumenų padidėjimas ir riebalų nuostolių.Šie tyrimai buvo atlikti, naudojant magnetinio rezonanso, Ultragarso, kompiuterinės TOMOGRAFIJOS ir audinių histologinis tyrimas.Dėl pilvo gydymas, apskritai tobulinti pilvo tonusą, stiprinti pilvo raumenis ir stangresnė pilvo.Už sėdmenų gydymo, jūs galite tikėtis, kad pamatyti bendrą stiprinti, tonizuojantis ir stangrinantis iš sėdmenų. 3.Q:Kai aš pamatyti rezultatus?A:Jūs pradėsite jaustis apčiuopiamų rezultatų iš karto po gydymo.Teigiamų rezultatų yra paprastai pranešė, nuo dviejų iki keturių savaičių po paskutinės sesijos ir toliau gerinti kelioms savaitėms po gydymo.

Mielas drauge, ačiū jums labai už užsisakyti mūsų produktus.Mūsų numatytasis pristatymo metodas yra jūros arba geležinkelio.Šios rūšies transportu " nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės deklaracija.Laiko tarpą yra 45-70 dienų.Taip pat galite pasirinkti, express pristatymas.Express yra 15-30 dienų.Pasirinkimas, greitas pristatymas jums reikia mokėti papildomus mokesčius, ir skubų pristatymą, jums reikia dirbti muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus sau.Žinoma, kai jums yra susijusios su muitinės formalumus, mes jums padėti su muitinės formalumus bei pateikti reikalaujamus dokumentus, atliekant muitinės formalumus.Pastaba: Mūsų paslaugos neapima tvarkymas muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus, kylančius iš express logistika.Ir per laivybos procesą, mes neprisiimame jokios atmetimo ar ginčų.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su pardavėju kuo greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi, bet nepriima ginčus pateikė nesąžiningai.Pateikus, mes automatiškai suteikiame iki aptarnavimo po pardavimo pagal numatytuosius nustatymus.

Savybės

Savybės

Sku: f32234

  • Modelio Numeris: EMSzero-31
  • Naudoti: bikini, ĮSTAIGA
  • 2 funkcija: Riebalų Šalinimas mašina
  • Prašymas: Universalus
  • 4 funkcija: emszero plius volelio terapija
  • Funkcija: Build Muscle + Deginti Riebalus + Volelio Terapija
  • Galia: 6500W
  • Raktiniai žodžiai: Raumenų Tech
  • Ekranas: 7 colių Spalvotas Jutiklinis Ekranas
  • standartinis rankenos: 2 dideli rankenos+2 mažos rankenos
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Tipas: Elektromagnetinio+gydyti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Raumenų susitraukimo: >20, 000times
  • Impulso plotis: 300us
  • Gydymo sritis: ĮSTAIGA, ABS, sėdmenys, GINKLAI, Šlaunų
  • Technologijos: Didelio Intensyvumo Elektromagnetinis
  • Bendras svoris: 98kg
  • Maitinimo tipas: Elektrinis
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • aušinimo sistema: Oro Aušinimo
  • 3 funkcija: Kūno Kontūrų Celiulito Mažinimo
  • Kryptis: Giliųjų audinių
  • Funkcija 1: kūno lieknėjimo mašina
  • Pakavimas: aliuminio dėžutė
  • Medžiaga: ABS, Aliuminio
  • Įėjimo Įtampa: AC110V-220V
  • Darbo Režimas: Rankinis Režimas+ Automatinis Režimas
  • Lytis: Unisex

Jūsų Įvertinimas

Palikite Atsakymą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Susiję produktai
Naujas
€9.82

aprašymas: produkto pavadinimas: skustuvo galvutės lengva naudoti prašome įsitikinkite, kad gerai savo skustuvu modelis medžiagos: metalas+plastikas spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje suderinama su: hq6900 hq6940 hq6941 hq6942 hq6950 hq6990 hq6970 hq6405 hq6415 hq6423 hq6831 hq6842 hq5426 hq5430 hq6445 hq6842 hq6844 hq6849 hq5413 hq6605

Pardavimas
€17.19 €23.23

[galingas dulkių maišeliai] skirtingai nei tradiciniai valymo būdas, naudojant mūsų dulkių maišelis, šiukšlių ir dulkių gali būti įlaipinami ir šalinamos lengvai.tuo tarpu, jokių skraidančių dulkių ir antrinės taršos bus, padarytą aplinkai ir žmogaus organizmui.dulkių maišelis gali turėti savo buitinių šiukšlių, kelių savaičių. [priemoka medžiagų], filtro

Pardavimas
€415.59 €831.18

robotas dulkių siurblys, kuris atsižvelgia į šiukšlių atlieka pati 1. smart dulkių surinkimo atneša hands-free patirtis; 2. smart dulkių surinkimo atneša hands-free patirtis; 3. 2-in-1 vakuumas ir mop už dvigubai valymas; 4. mobiliąją programėlę išmaniųjų kontrolės. galinio siurbimo dulkių surinkėjas.mažesnį triukšmą ir aukštojo taigi,

Pardavimas
€38.65 €55.21

1/2/3pcs plaukų kirpimo mašinėlės su vadove šukos vyrų belaidžius plaukų pjovimo žoliapjovės rinkinys elektros kirpimas rinkinys barzda žoliapjovės kirpykla plaukų aprašymas: modelis: s9 hair clipper įkrovimo laikas: 2 valandos naudojimo laikas: 3 val. įkrovimo būdas: usb gaminio dydis: 11 * 19.5 * 5.2 cm maitinimo įtampa:

Pardavimas
€8.44 €13.83

visiškai naujas ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni rafinuotas ir subtilus, puikiai suderinta su įranga tvirtas ir patvarus, ilgas tarnavimo laikas. medžiaga: abs spalva: kaip parodyta paveikslėlyje pakuotės turinys: 4 x filtrai 1 x valymo šepetėlis tik pirmiau paketo turinį,

Pardavimas
€47.36 €157.87

gerbiami siuntėjo/platintojas: esame profesionalų didmeninė ir birių lašas laivybos tiekėjo fsk.lt.jis gali suteikti kokybės produktų, be jokių faktūros, gavimo, qr kodas, skatinimo ar prekės ženklo pavadinimas, logotipas ant pakuotės pakartoti verslo. kai kurie klausimai, kurie jums gali būti suinteresuotos, apie su dropshipping ir didmeninės paslaugos yra šios: 1.

Pardavimas
€5.39 €6.12

100% brand new ir aukštos kokybės. gerai suderinamas su dyson plaukų džiovintuvas hd01 hd03 hd08 modelių apsaugoti savo brangaus plaukų džiovintuvas ir išlaikyti savo plaukų džiovintuvas, ne piko efektyvumą. dėmesio:šis plaukų džiovintuvas kiaurasamtis nėra suderinama su dyson hd02 ir airwrap. plaukų džiovintuvas išorinis filtras narvas yra pagaminti iš

Pardavimas
€6.12 €10.19

visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta sena įranga. švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią. priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra. norint pasiekti geriausią valymo filtro efektas, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius, priklausomai nuo naudojimo

Naujas
€22.81

pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tvirtas ir patvarus, ir ilgą tarnavimo laiką. rafinuotas ir subtilus, puikiai suderinta su įranga. filtras gali išlaikyti valymo veiklos dulkių siurblys, o mažinant skverbtis dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate. lengva valyti ir pakeisti, fiksuotojo, ir tai galima pakeisti greitai ir lengvai,

Pardavimas
€15.33 €30.66

produkto informacija produkto pavadinimas: elektrinis pjovimo priedai (valdiklio lustas) produkto svoris: 0.015 kg gaminio pakuotės: anti-static krepšys taikomas modelis: 2020c tinka profesionaliems plaukų kirpimo mašinėlės jrl2020c valdymo grandinėse, elektros pjovimo priedai, pcb lenta plokštės

Pardavimas
€4.85 €7.23

skustuvo ašmenys plaukų kirpimo mašinėlės, plaukų žoliapjovės, andis meistras pm-1 speedmaster clippers pakeitimo peiliukai 22995 aukštos kokybės pakaitinis bladesreplacement blade andis speed master pm-1, pm-1l, pm-2, ir pm-4 clippers . medžiaga: nerūdijančio plieno peilis,# 22995 jis skirtas profesionaliems/kasdieniam naudojimui, puikus profesionalus stilistai ir

Pardavimas
€4.62 €6.89

pakeitimo skutimosi galvutė braun 32s serijos 301s 310s 320s 330s cutter pakeitimo galvą elektrinį skustuvą, priedai 1.pakeitimo skutimosi galvutė braun 32s/32b serijos 301s 310s 320s 330s cutter pakeitimo vadovas 2.aprašymas:atsarginis cutter naujas vadovas su microcomb laiko taupymo technologija sugauti ir daugiau maitinti plaukus, į pjovimo dalys.nauja nepriklausoma plūduriuojantis

Pardavimas
€3.62 €4.11

visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir gerai suderinta įranga.švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią.priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.specialių apdorojimo technologija: pakeitimo vadovas priima specialius perdirbimo technologijas, kurios labiau išryškina tekstūrą jūsų skustuvas.atkurti veiklos:

Naujas
€7.80

dulkių siurblys hepa filtras midea vc14k1 vc14f1 vc14k1-fg vc14f1-fv bissell 6489 64892 64894 jis yra pagamintas iš aukštos koncentracijos aplinkai nekenksmingų medžiagų, tvirtas ir patvarus, ir turi ilgą tarnavimo laiką. rafinuotas ir subtilus, puikiai suderinta su originalios įrangos filtras gali filtruoti dulkes, atlikti vaidmenį filtravimo oras, ir išvengti

Pardavimas
€16.07 €29.76

[profesionalus precision]: serija 5/6 53b folija galvos skustuvas pakeitimo vadovai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, su gera atsparus vandeniui ir rūdims atsparių savybių, todėl jį lengva išimti ir valyti po skutimosi. [fit modelis]: suderinama su serijos 5/6 53b elektrinį skustuvą pakeitimo galvos,modelis 6072cc, 6090cc, 6020s, 6040cs, 6075cc, 5018s, 5049cs, 5035s, 5020s,

Pardavimas
€164.37 €328.76

código promocional: 1xlkh8kqytsw parabéns!!!você tem um grande código promocional para este aspirador robô i7, você pode digitar este código para desfrutar de grandes descontos!não perca!naktų limitado!comprar mais economizar mais!

Pardavimas
€22.20 €24.40

ps:atkreipkite dėmesį, kad modelis: xiaomi t300/t500 *pastaba: ne originalus, taikoma teptuku galvos 1. ultragarso elektros dantų šepetėlį gali veiksmingai pašalinti apnašas ir mažina dantenų nekrozė. 2. išvaizda 3d šepetėlis prisitaiko prie blizgesį dantų.mažas ir subtilus teptuku galvos yra lengvai liesti viduje savo burną. 3. priimti dupont amerikos

Naujas
€9.49

pagrindinių šepetėlių priedai, atsarginės dalys roborock s7 s7 plius s7 max t7s plus dulkių siurblys dalys [suderinama su]šis geležinkelių šepetys tinka xiaomi mi mijia roborock s7 t7s t7s plius robotas dulkių siurblys. [aukštos kokybės medžiaga]kietosios gumos teptuku siūlo net valymo veiklos rezultatus ant grindų ir kilimų ir ilgą tarnavimo laiką. [plauti

Naujas
€21.69

jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra patvaresni. jis turi stiprios vandens absorbcija, dezinfekavimo ir deodorization funkcijas, iš karto sausas ir sausas, ir stiprus oro pralaidumą. galingas ir ilgalaikis valymo galia, ji gali lengvai susidoroti su įvairias dėmes, tokias kaip pėdsakai, sultys liekanų, naftos dėmių ant grindų, ir kt. mašina

Pardavimas
€8.74 €12.49

sveiki draugas, sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!! 1. 100% brand new ir aukštos kokybės. 2. pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas. 3. filtras gali išlaikyti švarų atlikimą, dulkių siurblys, tuo pačiu sumažinant prasiskverbti dulkėms, žiedadulkės ir kiti alergenai į orą, kuriuo kvėpuojate. 4. paprastas montavimas,

Pardavimas
€19.83 €24.78

už xiaomi mijia savarankiškai valymo robotas 2 c 101 robotas dulkių siurblys pagrindinėje pusėje šepetys hepa filtras mop audinio, atsarginės dalys, priedai savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras

Pardavimas
€25.15 €41.92

atsarginės dalys, priedai irobot roomba i3 i3+ i4 i6 i6+ i7 i7+ e5 e6 e7 i & e serijos dulkių siurblys rinkinys 100% brand new ir aukštos kokybės pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni šoninis šepetys leidžia jūsų dulkių siurblys pasiekti giliau į kilimo ir daugiau kruopščiai išvalyti filtras filtrai smulkių dulkių sumažinti dulkių,

Naujas
€5.14

produkto pavadinimas: ekrano kablys;dizainas: 7 karoliukus, tvirtinimo prie sienos;rutuliukų skersmuo: 10mm/ 0.39 vamzdžiai, skersmuo: 7mm/ 0.27 ;bendras ilgis: 26.5 cm/ 10.4 skylės diametras: 6mm/ 0.24 ;mount dydis: 41 x 41mm/ 1.6 x 1,6 (l*w) medžiaga: metalas;spalva: sidabro tonas grynasis svoris: 149g puikus drabužis ekranas kablys, rodydami savo prekę arba tvarkyti savo drabužius.lengva

Pardavimas
€2 466.58 €2 740.65

emszero vėliau kaip priemonė gamyklos tiesioginis pardavimas, ems raumenų mokymo aparatas, daugiausia generuoja stiprų magnetinį lauką per didelio intensyvumo rite skatina raumenų susitraukimą ir atsipalaidavimą.paprastai, mokymo poveikį ši mašina yra 7 kartus didesnė nei sporto salėje.pirkėjams, kad po mašina bus išsiųsti instrukcija ir veikimo video, mašinos valdymas yra labai